|
|||||||||
Jaja faszerowaneKrótki opis potrawyfaszerowane jajkaPotrzebne składniki 9 jaj 250 g wędzonych sardynek 1 łyżeczka masła 2 łyżeczki ketchupu sól pieprz 2 łyżeczki ¶mietany 2 łyżeczki posiekanej natki pietruszki sos Worcester Etapy przyrządzania2
Przygotować trzy rodzaje farszu.
1:Sardynki wymieszać z odrobin± masła i 3 żółtkami.
2 wymieszać ketchup z Ol± i pieprzem, ¶mietan± i 3 żółtkami
3. zioła wymieszać z sosem Worcester, 3 żółtkami sol± i pieprzem.
3
Połówki jajek wypełnić dowolnym farszem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |