Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chrzan

dodany przez: anka1984 Kupując korzenie chrzanu, wybierajmy te jasne i bez plam. Brązowe będą gorzkie w smaku, bo są zbyt stare. więcej więcej

Skórka kurczaka

dodany przez: trini6 Skórka kurczaka zrumieni się i bedzie chrupiąca , gdy podczas pieczenia kilka razy posmarujemy ją pędzlem maczanym w piwie. więcej więcej

Jajecznica

dodany przez: trini6 jajecznica będzie wyjątkowo puszysta, jeśli jajka roztrzepiemy z dodatkiem kilku łyżek mleka lub wody mineralnej więcej więcej

pomarańczowy kolor ryżu

dodany przez: Marzena sok z marchwii więcej więcej

Nadziewanie warzyw

dodany przez: patryshia Wydrążone warzywa wypełniamy nadzieniem dosyć luźno. Jeżeli farszu będzie za dużo, lub gdy go za mocno ubijemy, warzywa popękają w trakcie pieczenia. więcej więcej

Sernik

dodany przez: ewa1257 puszysty sernik więcej więcej

zamrażanie

dodany przez: SylwiaLilianna zamrażaj więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher