Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ciasto

dodany przez: kotto Aby proszek do pieczenie nie był wyczuwalny w cieście rozpuść go w małej ilości wody. więcej więcej

chrupiące

dodany przez: SylwiaLilianna chrupiące więcej więcej

Ciasto

dodany przez: kotto Aby ciasto miało lepszy smak posmarowaną blachę posyp kokosem. więcej więcej

Mleko i śmietana

dodany przez: domciak Mleko nie skwaśnieje, gdy na dno naczynia w którym przechowujesz mleko włożysz kawałek chrzanu. A na pewno już mleko dłużej utrzyma świeżość, gdy dodasz do niego odrobinę soli. Kwaśnieniu mleka zapobiega również dodanie paru kropel soku pomarańczowego lub listków szałwi lekarskiej. więcej więcej

Swiezy szczypiorek

dodany przez: Marzena Jezeli od razu nie zuzylas calego szczypiorku,wloz go do szklanki z woda i co dwa dni podcinaj jego koncowki.Wtedy tez zmieniaj wode.Szczypiorek bedzie swiezy nawet 10 dni. więcej więcej

Domowy cukier puder

dodany przez: Marzena Rozwałkuj na stolnicy więcej więcej

Kotlety mielone

dodany przez: kotto Aby kotlety mielone miały lepszy smak dodaj do nich żółtego sera. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher