Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryby

dodany przez: aleksa6 Ryby można piec w "foliowym piekarniku" czyli rękawie (w całości) lub w folii aluminiowej (kawałki). Ryba pieczona w ten sposób jest delikatniejsza i bardziej soczysta niż pieczona tradycyjnie w brytfance. Jest także bardziej dietetyczna i zdrowsza. więcej więcej

Ryby

dodany przez: domciak rybcie :) więcej więcej

Ryby

dodany przez: ewa1257 Smażenie ryb więcej więcej

Ryby

dodany przez: ewa1257 Smażenie ryb więcej więcej

Rybka!

dodany przez: anlolek Ryba będzie mniej śliska i łatwiej da się utrzymać w rękach, gdy... więcej więcej

Ryba smażona

dodany przez: trini6 ryba smażona będzie miała ładniejszy kolor, gdy do tłuszczu, na którym ma być smażona, wsypiemy trochę soli więcej więcej

Ryba gotowana

dodany przez: trini6 ryba będzie wyjątkowo delikatna w smaku, jeżeli do gotowania dodamy mały kawałek świeżego imbiru, przygotowana w ten sposób będzie też bardziej lekkostrawna więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher