|
||||
Sałatki z warzyw, mięsa i rybydodany przez: aleksa6 Sałatki z warzyw, mięsa i ryby najlepiej przyrządzać na kilka godzin przed spożyciem, aby smaki i zapachy poszczególnych składników dobrze się połączyły. więcejsałatka ziemniaczanadodany przez: aleksa6 Najlepiej na sałatkę ziemniaczaną nadają się gatunki ziemniaków o zwięzłym miąższu, np Nicola czy Hansa. więcejSałatka z sosemdodany przez: Ania K. Sałatka z sosem wstawiona do lodówki, zwykle na drugi dzień nie zachęca do skosztowania, ponieważ często gromadzi się płyn.. więcejSałatka warzywnadodany przez: Marzena Gotowane warzywa do sałatki należy kroić,kiedy zupełnie wystygną.Mieszanie cieplych z zimnymi powoduje ,że sałatka traci smak i szybciej się psuje. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|