Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Koniak zamiast proszku do pieczenia

dodany przez: patryshia zamiast proszku można użyć 3-4 łyżek rumu lub koniaku więcej więcej

Aby łatwiej było kroić ciasto...

dodany przez: misska Aby łatwiej było kroić ciasto więcej więcej

Żurawina w kuchni

dodany przez: patryshia Małe okrągłe owoce w kolorze ciemno czerwonym. Często z wiśniowym rumieńcem. Kiedy je weźmiesz do ust i rozgryziesz, poczujesz cierpki smak. Nie wszyscy to lubią. Dlatego mamy proste przepisy na oswojenie żurawiny. więcej więcej

Łuska ryby

dodany przez: major161 Łuska ryby więcej więcej

Zwiędłe ziemniaki

dodany przez: ds Prosty sposób na zwiędłe ziemniaki więcej więcej

Rosół ze starej kury

dodany przez: major161 Rosół sporządzony ze starej kury więcej więcej

Aby sprawdzić, czy tuszka jest ugotowana

dodany przez: patryshia próbę miękkości należy przeprowadzić na udzie. Próbę wykonuje się przez naciśnięcie mięśnia uda - jeżeli wyczuwalna jest kość, mięso jest miękkie. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher