Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Cebula

dodany przez: aleksa6 Aby zapobiec czernienu cebuli podczas smażenia oprószamy ją wcześniej odrobiną mąki. więcej więcej

Wstrętny kożuch na mleku

dodany przez: SylwiaLilianna Nie lubisz kożucha na mleku? więcej więcej

Napoczęte świeże owoce

dodany przez: aleksa6 Niedojedzone jabłko lub gruszkę można przechować w dobrym stanie, przekrawając je na pół i układając płasko na talerzyku wcześniej skropionym osolona wodą. więcej więcej

Kipiące mleko

dodany przez: SylwiaLilianna Mleko nie wykipi więcej więcej

Cytryny

dodany przez: aleksa6 Aby ożywić wysuszoną cytrynę, zanurzamy ją w wodzie z dodatkiem octu. więcej więcej

Ryby

dodany przez: aleksa6 Podczas smażenia unikniemy zapachu ryby, nacierając ją wcześniej wilgotnymi liśćmi herbaty. więcej więcej

Świeże pieczywo

dodany przez: SylwiaLilianna Zawsze kupuję większą ilość świeżego pieczywa więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher