Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Krem

dodany przez: kotto Aby przełamać smak margaryny dodaj do kremu alkoholu. więcej więcej

Pryskający olej

dodany przez: patryshia Aby rozgrzany tłuszcz nie pryskał z patelni, posyp go szczyptą soli. więcej więcej

Jasny krupnik

dodany przez: Marzena ważne solenie więcej więcej

Przypieczony wierzch ciasta

dodany przez: SylwiaLilianna Jeżeli podczas pieczenia ciasta jego wierzch więcej więcej

Drożdżowe

dodany przez: SylwiaLilianna Ciasto drożdżowe jest dobrze upieczone więcej więcej

Ryby

dodany przez: aleksa6 Aby zapobiec przypalaniu się ryby podczas smażenia na dno patelni kładziemy cienki plasterek surowego ziemniaka. -Tłuszcz na patelni nie będzie pryskał, jeżeli dodamy do niego szczyptę soli. więcej więcej

Kruche ciasto

dodany przez: SylwiaLilianna Ciasto z owocami będzie kruche więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher