|
||||
Nie mocz boczniakówdodany przez: patryshia Boczniaków nie należy moczyć w wodzie, tylko myć pod bieżącą wodą, gdyż nasiąknięte tracą swój oryginalny smak. więcejZiemniaki do indykadodany przez: aleksa6 Upieczone w oleju i maśle ziemniaki będą wspaniałym dopełnieniem soczystego mięsa z indyka. więcejLukier na struclidodany przez: trini6 Jeśli lukier na strucli nie chce zastygnąć. Polukrowaną struclę wstaw na chwilę do piekarnika nagrzanego do 200°C. Nadmierna ilość wody powinna odparować i wtedy lukier zastygnie. więcejprzypalony tłuszczdodany przez: aleksa6 jeśli podczas smażenia faworków tłuszcz się przypala należy włożyć do niego surowy ziemniak więcejZupa będzie smaczniejszadodany przez: aleksa6 Zupa będzie smaczniejsza i bardziej aromatyczna, jeśli warzywa /marchew, cebula, pietruszka, seler/ podsmażymy lekko na maśle. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|