Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jasne wnetrze garnka

dodany przez: Marzena lodyga rabarbaru więcej więcej

Porady - przygotowanie sosów

dodany przez: patryshia - Gdy chcemy zrobić w domu majonez, trzeba pamiętać, by wszystkie składniki miały jednakową temperaturę. Nie powinny być zbyt zimne /wyjęte przed chwilą z lodówki/. - Jeżeli majonez nie chce zgęstnieć w czasie ucierania, należy wlać odrobinę zimnej wody i dalej mieszać. - Majonez powinien być podany do spożycia w tym samym dniu, w którym był... więcej więcej

Przechowywanie świeżych potraw

dodany przez: amif Wskazówki do przechowywania świeżych przypraw: więcej więcej

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Piernik więcej więcej

Temperatura i czas pieczenia ciast 6

dodany przez: aleksa6 Ciasto biszkoptowe więcej więcej

Temperatura i czas pieczenia ciast 7

dodany przez: aleksa6 Rolady biszkoptowe więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher