|
||||
Chrupiący kurczakdodany przez: trini6 kurczak będzie miał ładną, rumianą , chrupiącą skórkę, jeśli przed pieczeniem posmaruje się go śmietaną więcejObsuszaną kiełbasędodany przez: patryshia z której trudno jest zdjąć skórę włożyć na chwilkę do zimnej wody. więcejser biały nie kwaśniejedodany przez: aleksa6 ser biały nie kwaśnieje, gdy zawinęty w bibułkę zamoczymy go na 12 h w przegotowanej, ostudzonej wodzie, następnie osuszamy bibułkę i zawijamy ser w chustkę. Podobnie można odświeżyć stwardniały, żółty ser, który pod wpływem tego zabiegu zmienia niestety kolor, lecz smak nie ulega zmianie; więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|