Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chrupiący kurczak

dodany przez: trini6 kurczak będzie miał ładną, rumianą , chrupiącą skórkę, jeśli przed pieczeniem posmaruje się go śmietaną więcej więcej

Zapach czosnku

dodany przez: major161 Zapach czosnku... więcej więcej

Obsuszaną kiełbasę

dodany przez: patryshia z której trudno jest zdjąć skórę włożyć na chwilkę do zimnej wody. więcej więcej

Soczysta pieczeń

dodany przez: Marzena Pieczeń mize byc bardziej soczysta więcej więcej

salata i ziola

dodany przez: marcinos14 zioła są soczyste więcej więcej

ser biały nie kwaśnieje

dodany przez: aleksa6 ser biały nie kwaśnieje, gdy zawinęty w bibułkę zamoczymy go na 12 h w przegotowanej, ostudzonej wodzie, następnie osuszamy bibułkę i zawijamy ser w chustkę. Podobnie można odświeżyć stwardniały, żółty ser, który pod wpływem tego zabiegu zmienia niestety kolor, lecz smak nie ulega zmianie; więcej więcej

Zwarzony majonez

dodany przez: Marzena musztarda więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher