Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Soczysty pieczony kurczak

dodany przez: Marzena Kurczak chrupiący z apetyczną skórką. więcej więcej

Bigos

dodany przez: paula26013 Bigos należy do tradycyjnych specjałów kuchni staropolskiej. Ma wiele wariantów, w każdej kuchni przyrządza się go nieco inaczej. Jest więc bigos myśliwski, litewski, hultajski i domowy. Najlepszy bigos powstaje z kapusty mieszanej. Jeżeli szykujemy bigos wyłącznie z kapusty słodkiej, dodajmy kwaśne jabłka. Na półtora kilograma kapusty bierzemy... więcej więcej

Swieże cytrusy

dodany przez: Marzena podeschniete cytrusy możesz uratować. więcej więcej

Aby podczas krojenia cebula nie szczypala w oczy

dodany przez: trini6 Aby podczas obierania i krojenia cebula nie szczypała w oczy pozostaw ją na kilkanaście minut w zamrażarce. Taka cebula lepiej sie kroi i co najważniejsze podczas obierania i krojenia nie szczypie w oczy. więcej więcej

Obsuszaną kiełbasę

dodany przez: major161 Obsuszaną kiełbasę więcej więcej

Nie gotuj zimnych jaj

dodany przez: major161 Nie gotuj zimnych jaj więcej więcej

Rosół drobiowy

dodany przez: julias Rosół drobiowy będzie bardziej klarowny więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher