Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zdejmowanie skórki z papryki

dodany przez: aleksa6 Aby zdjąć skórkę z papryki, należy opiec ją w gorącym piekarniku, aż skórka się zmarszczy. Gdy wystygnie, łatwo ściągnąć ją nożem. więcej więcej

Bakalie w cieście

dodany przez: kotto Aby bakalie nie opadały na dno ciasta obtocz je w mące. więcej więcej

Zapach ryby na naczyniach

dodany przez: paula26013 Woń ryby zniknie z naczyń w których były przyrządzane po przetarciu ich skórką cytryny. więcej więcej

Makowiec - aby się nie rozwarstwiał

dodany przez: patryshia Moja mama najpierw smaruje ciasto ubitym bialkiem z cukrem, a dopiero na tym rozprowadza mak. Jakos sie nie oddziela. więcej więcej

kruchosc miesa.

dodany przez: major161 Aby uzyskać kruchość, soczystość i właściwy aromat mięsa więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher