|
||||
białe pieczareczkidodany przez: karoolla1987 jeśli umyte i pokrojone pieczarki skropisz sokiem z cytryny, nie będą ciemniały więcejpietruszka i koperekdodany przez: karoolla1987 Zielony koperek najdłużej przechowuje się z korzonkiem, ale młoda zielona pietruszka, gdy jej nie uciąć korzonka, bardzo szybko traci świeżość więcejsmak pomidorów i ogórkówdodany przez: karoolla1987 Pomidory i ogórki najlepiej smakują gdy są przechowywane w temperaturze pokojowej więcejświeże truskawkidodany przez: karoolla1987 Aby truskawki były dłużej świeże najpierw je płuczemy i starannie osuszamy a następnie usuwamy szypułki więcejjarzynydodany przez: karoolla1987 Jarzyn nie należy moczyć w wodzie, gdyż tracą wiele cennych składników odżywczych. Przygotowujemy je bezpośrednio przed gotowaniem więcejświeże zioładodany przez: karoolla1987 rośliny przyprawowe liściaste dobrze jest skropić wodą i włożyć do lodówki w foliowej torebce więcejkorzenie roślindodany przez: karoolla1987 korzenie roślin należy owinąć folia aluminiową lub umieścić w foliowej torebce; w ten sposób przeciwdziałamy ich wysuszeniu więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|