Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Koniak więcej więcej

Gotowanie makaronu 2

dodany przez: aleksa6 Makaron gotujemy w dużej ilości osolonego wrzątku (1 litr wody na 10 dag makaronu) z dodatkiem łyżki oliwy, wtedy nie sklei się. więcej więcej

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Wino białe półwytrawne więcej więcej

Suszone owoce lub jarzyny...

dodany przez: aleksa6 Najlepiej jest namoczyć je wcześniej w ciepłej wodzie i dopiero potem ugotować w niej. więcej więcej

plamy z likierów

dodany przez: aleksa6 zmywa się ciepłą wodą z dodatkiem środka piorącego. Stare plamy usuwamy za pomocą spirytusu i spłukujemy wodą. więcej więcej

Ryba smażona

dodany przez: trini6 ryba smażona będzie miała ładniejszy kolor, gdy do tłuszczu, na którym ma być smażona, wsypiemy trochę soli więcej więcej

Obieranie ziemniaków

dodany przez: Marzena aby ręce nie ściemniały więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher