Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Awokado - co zrobić by dip nie zmieniał koloru

dodany przez: patryshia Co zrobić, gdy kolor dipów z mocno dojrzalego avocado, po jakims czasie robi sie nieciekawy (cementowy)? Podobno jak sie wrzuci do dipu z avocado jego pestke, to nie zmienia koloru, ale nie probowalam. Jesli robie dip z avocado uzywam plastikowego noza do obierania i drewnianego tluczka do roztarcia. W ten sposob avocado nie zdazy stracic... więcej więcej

ubijanie śmietany na krem

dodany przez: cohenna szybkie ubijanie więcej więcej

Chrupiąca panierka

dodany przez: paula26013 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcej więcej

Błyszcząca skórka na serniku

dodany przez: Marzena potrzebne mleko i cukier więcej więcej

Dojrzale owoce kiwi

dodany przez: Marzena potrzebne jabłko więcej więcej

Bita śmietana

dodany przez: Ania K. Bita śmietana utrzyma się dłużej........ więcej więcej

Jarzyny

dodany przez: paula26013 oczyścić z robaków można wkładając je na parę minut do wody z solą. (1928) więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher