Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zagęszczanie kwaśnej zupy

dodany przez: Marzena potrzebny przecier z jabłek więcej więcej

aromatyczne ziemniaki

dodany przez: cohenna robimy aromat więcej więcej

przypalony sos

dodany przez: cohenna aby go uratować należy więcej więcej

Świat serwetek!

dodany przez: domciak ZĄBKI… Serwetkę składamy wzdłuż na pół. Rogi z obu stron zaginamy do środka. Składamy na pół zagiętymi brzegami na zewnątrz. Brzegi zaginamy, nakładając jeden na drugi. W ten sposób powstaną fantazyjne ząbki. 1,2,3 i serwetka jest gotowa :) więcej więcej

Kotlety - panierka

dodany przez: kotto Aby kotlety miały oryginalny smak do panierowania użyj rozkruszonych na drobno chipsów. więcej więcej

Za słona zupa

dodany przez: SylwiaLilianna Ratunek dla przesolonej zupy. więcej więcej

Pierogi -zlepianie

dodany przez: major161 Pierogi. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher