|
||||
Jajka nie pęknądodany przez: anka1984 Aby jajka nie pękały przy gotowaniu należy mocno osolić wodę do gotowania. więcejSuróka z czerwonej kapustydodany przez: aleksa6 można ją podawać jako dodatek do wędzonej piersi kaczki lub pieczonej gęsie serwowanych na zimno. Dane to smakuje doskonale z kieliszkiem czerwonego wina. więcejSprawdź jakość miodudodany przez: trini6 Należy go nabrać na łyżeczkę i z wysokości wlewać z powrotem do słoika. Jeśli powstanie pagórek - miód jest bardzo dobry, jeśli powstanie wgłębienie - miód ma zbyt dużo wody. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|