Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Półkruche więcej więcej

Jajka nie pękną

dodany przez: anka1984 Aby jajka nie pękały przy gotowaniu należy mocno osolić wodę do gotowania. więcej więcej

Szybkie obieranie

dodany przez: Marzena dodaj oleju więcej więcej

Duszenie wolowiny

dodany przez: Marzena kieliszek wodki więcej więcej

Suróka z czerwonej kapusty

dodany przez: aleksa6 można ją podawać jako dodatek do wędzonej piersi kaczki lub pieczonej gęsie serwowanych na zimno. Dane to smakuje doskonale z kieliszkiem czerwonego wina. więcej więcej

Sprawdź jakość miodu

dodany przez: trini6 Należy go nabrać na łyżeczkę i z wysokości wlewać z powrotem do słoika. Jeśli powstanie pagórek - miód jest bardzo dobry, jeśli powstanie wgłębienie - miód ma zbyt dużo wody. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher