Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Łosoś

dodany przez: ewa1257 Przechowywanie w lodówce więcej więcej

twarde mięso

dodany przez: SylwiaLilianna twarde mięso więcej więcej

Ryż

dodany przez: ewa1257 Gotowanie ryżu więcej więcej

Przypalone mleko 1

dodany przez: aleksa6 Aby uniknąć przypalania się mleka, rondel czy garnek, w którym mamy je podgrzewać, przepłukujemy chwilę wcześniej zimną wodą. więcej więcej

Gdy przypali się garnek

dodany przez: SylwiaLilianna Gdy przypali się garnek więcej więcej

Rosół

dodany przez: SylwiaLilianna Mięso do rosołu więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher