Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Dojrzewanie brzoskwiń

dodany przez: Marzena szybko dojrzeją więcej więcej

zeby casto nie opadlo

dodany przez: marcinos14 żeby nie opadło trzeba ........ więcej więcej

Pieczenie keksu

dodany przez: russet Formę do pieczenia keksu warto natłuszczoną przed pieczeniem schłodzić przez kilka minut w lodówce. Dzięki temu tłuszcz utworzy skorupkę i nie będzie łączył się z ciastem podczas wlewania go do formy. Ułatwi to wyjmowanie upieczonego keksu. więcej więcej

Bita śmietana- zachowanie konsystencji

dodany przez: marcinos14 Żeby bita smietana utrzymywała się dłużej więcej więcej

Co z czerstwym chlebkiem ? :)

dodany przez: kolokwi Rada dla tych którzy wyrzucają czerstwy chleb lub dla tych którzy nie mogą sobie pozwolić na marnowanie a nie wiedzą co z nim zrobić :) więcej więcej

aby dobrze ubić smietanę

dodany przez: marcinos14 Aby smietana była dobrze ubita... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher