Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ladny kolor rosolu

dodany przez: Marzena luska cebuli więcej więcej

sztywna ubita piana

dodany przez: karoolla1987 sztywna ubita piana więcej więcej

Mięso lekko zmrożone

dodany przez: aleksa6 Mięso lekko zmrożone kroi się o wiele łatwiej. więcej więcej

Zakręcony miód

dodany przez: Marzena żeby nie fermentował więcej więcej

Nie podgrzewaj szpinaku

dodany przez: aleksa6 Ugotowanego szpinaku nie powinno się odgrzewać, ponieważ mogą się z niego wydzielić substancje szkodliwe dla zdrowia. więcej więcej

czyszczenie różnych rzeczy skorupkami jajek

dodany przez: karoolla1987 skorupki dobre na wszystko więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher