Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Blotny posmak ryby

dodany przez: Marzena cytryna lub sol więcej więcej

Budyń na soku

dodany przez: major161 Budyń waniliowy gotujemy zazwyczaj na mleku: więcej więcej

Zaczęty chleb

dodany przez: aleksa6 Napoczęty chleb zakryć zwilżonym papierem pergaminowym - chleb jest dłużej świeży. więcej więcej

Zapach w mikrofalówce

dodany przez: amif aby pozbyć się nieprzyjemnego zapachu z lodówki więcej więcej

obieranie cebuli

dodany przez: aleksa6 Łatwiej i szybciej obierzesz czosnek czy cebule jeżeli zalejesz go wrzątkiem i pozostawisz w wodzie na 2-3 minuty. więcej więcej

Ladny kolor warzyw

dodany przez: Marzena gotować pod przykryciem lub bez więcej więcej

Wywar

dodany przez: major161 Podstawa wielu zup. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher