Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryż - jak ugotować, żeby był sypki

dodany przez: patryshia Wszystko zalezy od tego, jaki masz ryz. Jezeli bialy, dlugi, i nie polamany, to dobrze. Jezeli polamany i wyglada, jakby byl przyproszony maka, stad twoje problemy. Nalezy najpierw go dokladnie umyc pod bierzaca woda, w sitku, przebierajac palcami, aby usunac cala make z powierzchni. Nastepnie przygotowac sredni garnek (emaliowany najlepiej), z... więcej więcej

Chrzan

dodany przez: robaczek Co robić by nie był mocno ostry więcej więcej

Zapachy w lodówce

dodany przez: SylwiaLilianna Kawa mielona więcej więcej

Mycie naczyń

dodany przez: Marzena kolejność mycia więcej więcej

Ubijanie śmietany

dodany przez: Marzena kremówkę da się szybciej ubić. więcej więcej

Świeże rzodkiewki

dodany przez: aleksa6 Rzodkiewki, a także wszelkie odmiany rzodkwi, będą dłużej świeże, jeśli ich nać będzie zanurzona w naczyniu z wodą. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher