|
||||
Mięso na grilla wkładamy do marynatydodany przez: patryshia Przed grillowaniem każdy rodzaj mięsa wkładamy minimum na 2 godziny, a najlepiej na całą noc do marynaty, by skruszało i nabrało smaku. więcejmięso młodych kaczek i gęsidodany przez: aleksa6 Młode kaczki i gęsi mają mięso bardziej delikatne, smaczne i z reguły mniej tłuste. więcejMięso mielone będzie delikatniejszedodany przez: major161 Mięso mielone będzie delikatniejsze więcejMięso mielone będzie delikatniejszedodany przez: aleksa6 jeśli doda się oprócz bułki i jajek odrobinę gazowanej wody mineralnej. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|