Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mięso

dodany przez: Ania K. Nawet najtwardsze mięso zmięknie w gotowaniu ...... więcej więcej

Usuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołu

dodany przez: karoolla1987 Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać. Jeśli nie masz czasu na schłodzenie to możesz użyć papierowego ręcznika, który doskonale wchłonie tłuszcz. Możesz też wrzucić do rosołu kilka kostek lodu, wokół których będzie się zbierał stężały tłuszcz więcej więcej

Lagodna brukselka

dodany przez: Marzena pomocna marchewka , cynamon więcej więcej

Owoce na paterze

dodany przez: Marzena pomoga kasztany więcej więcej

Tort - przechowywanie

dodany przez: Ania K. Aby tort nie przesiąkł wszystkimi zapachami z lodówki, należy... więcej więcej

Dodajemy śmietanę do zupy

dodany przez: Marzena zimna woda,sól i gorący wywar. więcej więcej

Kawa

dodany przez: kotto Aby kawa miała inny smak dodaj do niej szczyptę cynamonu. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher