Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

gotujące się mięso

dodany przez: karoolla1987 Nawet najtwardsze mięso zmięknie w gotowaniu i nic nie straci na smaku, jeśli po odszumowaniu wleje się do garnka łyżeczkę wódki więcej więcej

Krupnik

dodany przez: trini6 krupnik gotujemy zawsze na małym ogniu w przeciwnym wypadku kasza ściemnieje więcej więcej

Ciasto drożdżowe

dodany przez: ewa1257 Złocisty kolor ciasta więcej więcej

pieczarki

dodany przez: aleksa6 Aby pieczarki ładnie wygłądały,nie trzeba ich obierać,wystarczy dokładnie umyć. więcej więcej

marynaty zaprawy..

dodany przez: aleksa6 Marynaty, zaprawy i zalewy można zastąpić zwykłym zsiadłym mlekiem. więcej więcej

placek z owocami

dodany przez: ewa1257 Kruchość placka więcej więcej

Chrzan

dodany przez: ewa1257 Co zrobić, żeby chrzan pozostał biały? więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher