Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

świeże truskawki

dodany przez: karoolla1987 Aby truskawki były dłużej świeże najpierw je płuczemy i starannie osuszamy a następnie usuwamy szypułki więcej więcej

mętny rosó

dodany przez: aleksa6 Aby mętny rosół stał się bardziej klarowny,można zagotować go na silnym ogniu lub dodać kilka kostek lodu albo pokrojonego w kostkę surowego pomidora więcej więcej

Smak ryby

dodany przez: aleksa6 Ryba będzie smaczniejsza jeśli po sprawieniu namoczymy ją w mleku. więcej więcej

Ciepły kurczak

dodany przez: Marzena przyda sie folia aluminiowa więcej więcej

Piana z biłek

dodany przez: ewa1257 Jak szybciej ubić pianę z białek? więcej więcej

Płacz przy cebuli

dodany przez: anlolek Aby nie płakać przy siekaniu cebulki... więcej więcej

Swieży imbir

dodany przez: Marzena szybko nie utraci aromatu więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher