Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zapach ryby na naczyniach

dodany przez: Ania K. Woń ryby zniknie z naczyń ........ więcej więcej

Mieszanka odtruwająca organizm

dodany przez: Afrodytka85 Dla wielu osób otyłych ogromnym dobrodziejstwem jest kuracja odtruwająca organizm. Często miejscem gromadzenia się różnych toksyn (pochodzących np. z zatrutego środowiska, żywności czy nadużywania leków syntetycznych) jest właśnie tkanka tłuszczowa. więcej więcej

Brokuły

dodany przez: patryshia Łodyżki brokuł gotuja sie wolniej niz kwatuszki, wiec by wszystko bylo ok, trzeba nalac wody tak, by po ulozeniu brokul kwoatuszkami do gory, woda zakrywala lodyzki ale kwiatuszkow juz nie. Wtedy kwiatuszki sie nie rozgotuja.. więcej więcej

Klarowny rosół

dodany przez: paula26013 Schłodzone białko jajka ubij na sztywną pianę po czym dodaj ją do rosołu. Powoli doprowadź go do wrzenia i łyżką cedzakową zdejmij białko z resztkami włoszczyzny i mięsa więcej więcej

Ryba

dodany przez: julias Łuska ryby łatwiej odchodzi więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: karoolla1987 Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej więcej

Chrupiace konfiturki

dodany przez: Marzena sposob przygotowywania więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher