|
|||||||||
Pierogi ruskieKrótki opis potrawypierogiPotrzebne składniki m±ka - 2 szkl. żółtko ciepła woda - 1/2 szkl. sól pieprz ziemniaki - 60 dag ser biały - 30 dag cebula olej Etapy przyrządzania4
Ser i ziemniaki, zelmeć, dodać cebulę, doprawić sol± i pieprzem
6
7
Wrzucać partiami na osolony wrz±tek, gotować 5 min od wypłynięcia
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |