|
|||||||||
Polędwiczki z grzybamiKrótki opis potrawyBardzo dobrePotrzebne składniki polędwiczki - 1 kg suszone grzyby - 5 dag cebula - 1 szt. masło - 1 łyżka(i) ¶mietanka - 1/2 szkl. olej - 4 łyżka(i) pieprz - 10 dag sól Etapy przyrządzania1
Grzyby zalać zimna wod± na 4 godziny, polędwiczki pokroić na plastry, obsmażyć na oleju, przełożyć do rondla, dodać pokrojone:cebulę i grzyby, dusić do miękko¶ci, dodać ¶mietanę - doprawić.Podawać z ryżem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |