|
||||||||||
Flaki z żołądków drobiowychKrótki opis potrawyDla smakoszy flaków.Potrzebne składniki 1,5 litra rosołu 80 dag drobiowych żołądków 2 marchewki sól i pieprz imbir gałka muszkatołowa majeranek Etapy przyrządzania1
Dokładnie myje żołądki, krótko gotuje, odcedzam i kroję w cienkie paski. Wkładam je do rosołu. Obieram i kroję w plastry marchewkę. Wrzucam ją do flaków. Gotowe falki doprawiam gałką, majerankime, solą, imbirem i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|