Sos czosnkowo-sojowy

Aktualna ocena: 0
dodany przez: isiulka
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Chiny
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Kuchnia chińska Składniki wymieszać. Podawać do smażonej ryby lub pieczonej kaczki.

Potrzebne składniki

• 4 łyżki oleju sojowego
•  lub 2 łyżeczki przyprawy maggi
• woda - 2 łyżka(i)
• 1 roztarty z±bek czosnku

Etapy przyrządzania

1
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.

Dodaj komentarz



Aby dodać komentarz przepisz podane 2 słowa w pole poniżej.
Zarejestruj się, zalogowani użytkownicy nie muszą przepisywać kodu.
wróć Powrót do poprzedniej strony
Poznaj autora: isiulka
isiulka
Zaproś autora do grona Twoich znajomych
Wyślij autorowi wiadomość
Zobacz przepisy (14)
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)