|
||||||||||
Mus jabłkowyKrótki opis potrawypyszny deserPotrzebne składniki jabłka - 3 szt. białka - 3 szt. cukier puder - 5 dag żelatyna - 1 op. woda - 1/4 szkl. mięta Etapy przyrządzania1
Jbłka przetrzeć na tarce i gotować 10 minut.Odstawić do ostudzenia.Białka ubić na sztywną pianę i dodać je potem do rozpuszczonej żelatyny w wodzie.Wszystko razem wymieszać,wyłożyć do pucharków i wstawić do lodówki na pół godziny.Udekorować listkami mięty.
Jak podawać?udekorowany listkami miety Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|