Ryba po hiszpańsku

Aktualna ocena: 0
dodany przez: oOpauline3kaOo
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Dania z ryb
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

pycha:P

Potrzebne składniki

• ryba (filet) - 80 dag
• ZALEWA: 2 szklanki wody; pół szklanki oleju; 6 łyżek octu; 6 łyżek cukru; 3 ziarnka ziela angielskie
• Na oleju wymieszać i podsmażyć z zalewą: 2 cebule; 2 papryki; 2 ogórki- korniszony

Etapy przyrządzania

1
Filet opanierować i usmażyć. Układać wszystko warstwami.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher