|
||||||||||
Pory duszone w śmietanieKrótki opis potrawybardzo zdrowePotrzebne składniki pory - 80 dag śmietana - 200 ml posiekana natka pietruszki - 1 łyżka(i) masło - 2 łyżka(i) sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Białe części porów pokroić na kawałki 6 cm.Smażyć na rozgrzanym maśle.Po 10 minutach wlać śmietanę,doprawić solą i pieprzem i trzymać na ogniu jeszcze 30 mniut pod przykryciem.Przed podaniem posypać natką pietruszki.
Jak podawać?posypane natką pietruszki Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|