|
|||||||||
Kanapki jeżykiKrótki opis potrawyZa zgod± autora, przepis z Cook Express. Licencja GPL.Potrzebne składniki bagietka - 1 szt. pasztet - 10 dag ser topiony - 5 dag oliwki - 1 szt. ziarna słonecznika - 1 szt. papryka czerwona - 1 szt. Etapy przyrządzania1
Bagietkę pokroić sko¶nie na 6 cienkich kromek, każd± grubo posmarować pasztetem topiony serek włożyć do wyciskarki do czosnku, przecisn±ć go, tworz±c makaroniki, ułożyć je na 3/4 każdej kanapki, by tworzyły nibykolce z pokrojonych oliwek zrobić oczy jeżyków, z małych kawałków papryki noski kanapeczki ułożyć na talerzu posypanym kiełkami słonecznika.
UwagiZa zgod± autora, przepis z Cook Express. Licencja GPL. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |