|
|||||||||
Przysmak z młod± kapust±Krótki opis potrawyPrzysmak z młod± kapust±Potrzebne składniki 1 główka młodej kapusty • 1 pęczek natki pietruszki • 1 pęczek koperku • 1 pęczek dymki • olej z pestek winogron • sól, pieprz, cukier Etapy przyrządzania1
1. Z kapusty usun±ć gł±b i poszatkować j± niezbyt drobno. 2. Pietruszkę, koperek i dymkę posiekać. Dodać do kapusty. 3. Wszystko posolić, oprószyć pieprzem, posłodzić do smaku. Lekko przemieszać i odstawić na kilka minut żeby warzywa pu¶ciły sok. 4. Dodać odrobinę oleju (jeżeli kto¶ woli może zast±pić go majonezem). Wymieszać. W razie potrzeby jeszcze doprawić.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |