Tatar ze śledzia

Aktualna ocena: 0
dodany przez: gocha73
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Przystawki
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Warto spróbować - pyszny tatar

Potrzebne składniki

• filety sledziowe - 6 szt.
• ogórki konserwowe - 2 szt.
• pieczrki w occie - 10 szt.
• szczypiorek - 2 łyżka(i)
• jajka - 5 szt.
• pomidory - 2 szt.
• sok z cytryny - 4 łyżka(i)
• oliwa,sól,pieprz - 1 łyżka(i)

Etapy przyrządzania

1
filety moczyć 2-3 godziny w wodzie, następnie osączyć i pokroić w kostkę. Pieczarki, ogórki i cebule również pokroić w kostkę. Połączyć ze sledziami i wymieszać. Doprawić solą oraz pieprzem. Podawać w salaterce, przybrać jajkami i pomidorkami.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Poznaj autora: gocha73
gocha73
Zaproś autora do grona Twoich znajomych
Wyślij autorowi wiadomość
Zobacz przepisy (14)
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher