|
||||||||||
Gulasz z fasolką szparagowąKrótki opis potrawysmaczny i pożywnyPotrzebne składniki zielona fasolka szparagowa - 1 kg wołowina - 50 dag pomidory - 2 szt. cebula - 1 szt. masło - 2 łyżka(i) sól Etapy przyrządzania1
Fasolkę przekroić na połówki.W rondlu rozgrzać masło ,włożyć mięso i posiekaną cebulę.Smażyć tak długo, aż odparuje wywar. Dodać pokrojone pomidory i dusić ok 5 minut. Dodać fasolkę, posolić i wlać półtorej filiżanki wody. Dusić aż mięso będzie miękkie.
Jak podawać?na gorąco Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|