|
||||||||||
Dip egzotycznyKrótki opis potrawyPodawać do zimnych przekąsek mięsnych i surowych warzyw.Potrzebne składniki Szklanka jogurtu orzechowego dojrzały owoc awokado sok z połowy cytryny sól zielony marynowany pieprz Etapy przyrządzania1
Awokado przekroić na pół, usunąć pestke, łyżeczką wyjąć miąższ, skropić sokiem z cytryny, zmiksować z jogurtem. Dodać marynowny zielony pieprz i sól. Oziębić w lodówce.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|