|
||||||||||
sałatka z czerwonej kapustyKrótki opis potrawySałatka z czerwonej kapustyPotrzebne składniki 1 główka czerwonej kapusty, 1 puszka kukurydzy 1 cebula, 2 jabłka, 4-5 łyżek oleju Pieprz, sól, cukier, kwasek cytrynowy Etapy przyrządzania1
Kapustę obrać z wierzchnich liści, poszatkować, posolić, by zmiękła. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Jabłka umyć, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać kukurydzę. Wszystko wymieszać, przyprawić olejem, pieprzem, cukrem kwaskiem cytrynowym.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|