|
||||||||||
Schabowe nadziewane brzoskwiniamiKrótki opis potrawydanie głównePotrzebne składniki schab bez kości - 1 kg brzoskwinie - 1 puszka(i) oregano - 1 łyżeczka(i) bułka tarta - 1 szkl. jajko - 1 szt. olej - 5 łyżka(i) sól pieprz Etapy przyrządzania1
2
Brzoskwinie odsączyć z zalewy
4
Bułkę tartą wymieszać z oregano. Kotlety obtaczać najpierw w roztrzepanym jajku, potem bułce tartej i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|