Kebab rybny

Aktualna ocena: 0
dodany przez: Marzena
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Grillujemy
Czas przygotowania:
20 minut
Ilość porcji:
3-4
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Koszt:
15 PLN
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

nikt mu się nie oprze

Potrzebne składniki

• ryba - 1/2 kg
• pomidory - 2 szt.
• cebule - 2 szt.
• papryki - 2 szt.
• olej
• sól,pieprz

Etapy przyrządzania

1
Rybę i paprykę pokroić w kostkę.Cebulę w ćwiartki.Zanurzać kolejno składniki w oleju,obsypać sol± i pieprzem i przypraw± do grilla.Obsypane nabijać na szpady w kolejno¶ci:ryba,pomidor,cebula ,papryka.Opiekać na grillu,zbierać ¶ciekaj±cy sos i polewać nim kebab.Opiekać ,aż będ± miękkie,podawać natychmiast.

Jak podawać?

natychmiast po upieczeniu. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)