Tuńczyk z kukurydzą

Aktualna ocena: 0
dodany przez: Marzena
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Sałatki i surówki
Czas przygotowania:
30 minut
Ilość porcji:
3-4
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Koszt:
10 PLN
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

pyszna i zdrowa

Potrzebne składniki

• tuńczyk - 1 puszka(i)
• czerwona fasola - 1 puszka(i)
• kukurydza - 1 puszka(i)
• dymka ze szczypiorkiem
• korniszony - 1/2 słoika
• majonez - 4 łyżka(i)
• musztarda - 1 łyżeczka(i)
• sól,pieprz
• sok z cytryny - 1 łyżka(i)

Etapy przyrządzania

1
Tuńczyka rozdrobnij widelcem.Kukurydzę i fasolę osącz.Cebulkę i korniszony cienko pokrój.Warzywa połącz z tuńczykiem.Majonez wymieszaj z musztardą i przypraw.Sos podaj osobno.Do sałatki pasuje ciemny ryż.

Jak podawać?

z ciemnym ryżem Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher