|
||||||||||
Sos majonezowo-chrzanowyKrótki opis potrawyDoskonały do wedlin, zimnych mies i jaj ugotowanych na twardo.Potrzebne składniki szklanka majonezu 1/3 szklanki startego chrzanu żółtko jaja ugotowanego na twardo sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Żółtko rozetrzec z chrzanem, a nastepnie polaczyc z majonezem. Doprawic do smaku sola i bialym pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|