|
||||||||||
Sos kaparowo-koperkowyKrótki opis potrawyPodawac do wedlin i mies na zimno.Potrzebne składniki szklanka majonezu 2 łyzki gestej śmietany około 10 kaparow 5 dag ostrego żółtego sera pęczek koperku kilka kropli sosu sojowego sól ,pieprz Etapy przyrządzania1
Majozen wymieszac ze smietana i osaczonymi kaparami, a potem z serem startym na tarce o drobnych otworach oraz z posiekanym koperkiem. Sos przyprawic do smaku sola,pieprzem i sosem sojowym.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|