|
|||||||||
Dorsz z fasol±Krótki opis potrawymniam mniam...Potrzebne składniki kiełki fasoli - 200 g posiekany szczypiorek ¶wieży i zielona natka pietruszki - 1/2 szkl. suszony koper i estragon - 1/2 łyżeczka(i) filety z dorsza - 300 g masło - 20 g sol i pieprz Etapy przyrządzania1
Folię aluminiow± posmarować z masłem. Rybę natrzeć zielenin± i przyprawami, posypać kiełkami.Zawin±ć w folię.Piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni Celsjusza około 40 minut.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |