|
||||
Kuchenne zapachyKalafior: do gotowania dodajemy kawałek skórki chleba. Ryba smażona: na patelni przysmażyć najpierw nieduży kawałek skórki pomarańczy bądź cytryny. Przypalone mleko: posypać przypalone miejsce solą, umyć octem. Nieświeży zapach w lodówce: rozmrożoną lodówkę przemyć mieszaniną wody z sodą, wytrzeć do sucha, wywietrzyć. Zapach zjełczałego tłuszczu w pojemniku: wyłożyć na 24 godz. umyty pojemnik kawałkiem gazety, następnie ponownie umyć, wysuszyć. Nieświeży zapach w termosie usuniemy wrzucając do niego kostkę cukru.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.
Wasze komentarze (0)Ta porada nie została jeszcze skomentowana. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|