|
||||||||||
Surówka z jabłka i kalarepyKrótki opis potrawybardzo smacznaPotrzebne składniki małe jabłka - 4 szt. duża kalarepa - 1 szt. duża cytryna - 1 szt. Etapy przyrządzania1
Obrać jabłka i kalarepę.
Jabłka przekroić na połówki i usunąć gniazda nasienne.
Miąższ zetrzeć razem z kalarepą na tarce o dużych otworach.
Wycisnąć sok z cytryny, dodać do suówki.
Jak podawać?na talerzykach Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|