|
||||||||||
Sałatka z jajek i pieczarekKrótki opis potrawySkładniki wystarczą dla 3-4 osób.Potrzebne składniki 6 jajek 20 dag pieczarek 4 łyżki szczypiorku 1-2 łyżecZki musztardy 1-2 łyżeczki chrzanu sól pieprz Etapy przyrządzania1
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić w słupki, wrzucić do gotującej się wody i gotować ok. 15 minut. Ostudzić. Wszystko razem wymieszać, doprawić.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|